Vores historie

Et flot smil og en god tyggefunktion giver øget livskvalitet

Om os

Vores historie

MinTandtekniker er en kæde af tandproteseklinikker flere steder i landet. Klinikkerne er alle kendt for den høje kvalitet og æstetik og tandproteserne fra MinTandtekniker er blevet meget kendte på grund af protesernes naturtro udseende og gode kvalitet.

Vores klinikker er kendt for den hyggelige atmosfære og gode service. Vi startede i Aarhus i 1994, og i dag er vi 4 afdelinger fordelt i Aarhus, Skejby, Randers og Hobro.

Vi er ikke blege for at kalde vores håndværk kunst, da hver protese designes direkte til dig.

Tandprotese

"Et smukt smil og et velfungerende tandsæt er afgørende for den generelle livskvalitet – Derfor sætter vi en ære i hver eneste protese".

Indehaver, Rene La Cour
Vores historie René La Cour

Om os

Sådan begyndte det

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder
MinTandtekniker. Det varede ikke længe før, han blev kendt over hele landet for sin høje kvalitet og for fremstillingen af de mest naturtro tandproteser nogensinde set i Danmark.

Både TV2 og flere landsdækkende aviser fortalte historien om den nye naturtro tandprotese, og klinikken blev hurtigt meget populær.

Tandproteserne fra MinTandtekniker er blevet meget kendte på grund af protesens naturtro udseende og gode kvalitet.

Indehaver, Rene La Cour

Om os

Udgangspunktet i dag

I 2000 udgav René la Cour en fagbog omkring de teknikker, der kræves for at opnå det mest naturlige resultat. Bogen blev hurtigt en succes og er udgivet på både dansk og engelsk.

Udgivelsen betød, at René la Cour i dag er en eftertragtet foredragsholder over hele verden – og hans teknikker bruges af både tandteknikere og tandlægeskoler i ind- og udland.

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient. Hans passion for håndværket afspejler sig i alle detaljer og i alle klinikker, hvor der altid er fokus på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Rene La Cour

Fokus er på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Indehaver, Rene La Cour