Vores historie

Et flot smil og en god tyggefunktion giver øget livskvalitet

"Et smukt smil og et velfungerende tandsæt er afgørende for den generelle livskvalitet. – Derfor sætter vi en ære i hver eneste protese".

Indehaver, Rene La Cour

Historien

MinTandteknikker er en kæde af tandproteseklinikker flere steder i landet. Klinikkerne er alle kendt for den høje kvalitet og æstetik og tandproteserne fra MinTandtekniker er blevet meget kendte på grund af protesens naturtro udseende og gode kvalitet. Derudover er vores klinikker kendt for den hyggelige atmosfære og gode service. Vi startede i Aarhus i 1994 og siden er vi vokset til i alt 8 afdelinger med i alt 18 ansatte.

Vi er ikke blege for at kalde vores håndværk en kunst, da hver protese designes direkte til dig. ”Et flot smil og en god tyggefunktion giver øget livskvalitet”.

Tandprotese med værktøj

Tandproteserne fra MinTandtekniker er blevet meget kendte på grund af protesens naturtro udseende og gode kvalitet.

Vores historie René La Cour

Starten

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder
MinTandtekniker. Det varede ikke længe før, han blev kendt over hele landet for sin høje kvalitet og for fremstillingen af de mest naturtro tandproteser nogensinde set i Danmark. Både TV2 og flere landsdækkende aviser fortalte historien om den nye naturtro tandprotese, og klinikken blev hurtigt meget populær.

Fokus på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Udgangspunktet i dag

I 2000 udgav René la Cour en fagbog omkring de teknikker, der kræves for at opnå det mest naturlige resultat. Bogen blev hurtigt en succes og er udgivet på både dansk og engelsk. Udgivelsen betød, at René la Cour i dag er en eftertragtet foredragsholder over hele verden – og hans teknikker bruges af både tandteknikere og tandlægeskoler i ind- og udland.

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient. Hans passion for håndværket afspejler sig i alle detaljer og i alle klinikker, hvor der altid er fokus på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Rene La Cour