Aarhus-klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

MINTANDTEKNIKER I AARHUS

Aarhus-klinikken

I Aarhus ligger MinTandtekniker i Sundhedshuset, Park Allé 15, 1. tv. – lige over for rådhuset.

Næsten alle bybusser standser uden for vores hoveddør, og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet. Der ligger desuden en lille parkeringsplads med handicap-parkering lige over for Sundhedshuset, men ellers kan det være praktisk at parkere i Bruuns Galleri. Klinikken er handicapvenlig med stor elevator i opgangen.

Afspil video

STOR ERFARING

Medarbejdere

Rene La Cour

René la Cour

Klinisk tandtekniker

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder MinTandtekniker. 

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient.

Hans passion for håndværket afspejler sig i alle detaljer og i alle vores klinikker, hvor der altid er fokus på de nyeste fremstillingsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Louise Viborg bestyrer Aarhus afd.

Louise Viborg

Klinisk Tandtekniker

Louise er bestyrer af vores Aarhus-afdeling.

Hun er både uddannet klinikassistent samt klinisk tandtekniker. Hun har derfor både viden om de naturlige tænder samt har sin specifikke uddannelse i tandproteser.

Hun har stor passion for sit håndværk og går virkelig meget op i, at du får den bedst tænkelige løsning.

REFERENCER

Det siger vores patienter

”Min overmundsprotese ser meget naturlig ud, og den har titaniumgane, så den ikke kan gå i stykker. Det er jeg meget tryg ved. Og en garanti på 7 år er også betryggende. Det vil jeg gerne give lidt ekstra for!"
reference
Ib Gunnar Ibsen
Om Aarhus-afdelingen
"Jeg er meget tilfreds med protesebehandlingen hos MinTandtekniker. De laver pænt arbejde, og de har givet mig rigtig god information og virkelig god service."

Ingelise Sørensen
Om Randers-afdelingen
”Jeg fik lavet min tandprotese hos MinTandtekniker i Randers og har i dag været til det årlige eftersyn. Jeg synes, personalet hos MinTandtekniker er meget forstående, lyttende, servicemindet og meget professionelle."
Vera Mikkelsen
Om Randers-afdelingen

KONTAKT OS

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en tandprotese