Aarhus-klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

MINTANDTEKNIKER I AARHUS

Aarhus-klinikken

I Aarhus ligger MinTandtekniker i Sundhedshuset, Park Allé 15, 1. tv. – lige over for rådhuset.

Næsten alle bybusser standser uden for vores hoveddør, og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet. Der ligger desuden en lille parkeringsplads med handicap-parkering lige over for Sundhedshuset, men ellers kan det være praktisk at parkere i Bruuns Galleri. Klinikken er handicapvenlig med stor elevator i opgangen.

Afspil video
Afspil video

MØD EN PATIENT

Se hvordan Winna fik den protese, hun drømte om

STOR ERFARING

Medarbejdere

René la Cour

Klinikejer & Aut. Klinisk Tandtekniker

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder MinTandtekniker.

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient.

“Jeg er meget passioneret for mit håndværk. At opnå det optimale resultat er lige så vigtigt for mig, som det er for dig!”

Louise Viborg

Klinikejer & Aut. Klinisk Tandtekniker

Louise er bestyrer af vores Aarhus-afdeling.

Hun er både uddannet klinikassistent samt klinisk tandtekniker. Hun har derfor meget viden om både naturlige tænder samt tandproteser.

“Jeg elsker mit fag. At kunne bidrage til gode tyggeegenskaber og et naturlig smil, er virkelig tilfredsstillende for mig. Så jeg vil altid gøre mit ypperste for at give dig det bedst opnåelige resultat.”

REFERENCER

Det siger vores patienter

”Min overmundsprotese ser meget naturlig ud, og den har titaniumgane, så den ikke kan gå i stykker. Det er jeg meget tryg ved. Og en garanti på 7 år er også betryggende. Det vil jeg gerne give lidt ekstra for!"
reference
Ib Gunnar Ibsen
Om Aarhus-afdelingen
"Jeg er meget tilfreds med protesebehandlingen hos MinTandtekniker. De laver pænt arbejde, og de har givet mig rigtig god information og virkelig god service."

Ingelise Sørensen
Om Randers-afdelingen
”Jeg fik lavet min tandprotese hos MinTandtekniker i Randers og har i dag været til det årlige eftersyn. Jeg synes, personalet hos MinTandtekniker er meget forstående, lyttende, servicemindet og meget professionelle."
Vera Mikkelsen
Om Randers-afdelingen

KONTAKT

Vil du kontaktes af en tandtekniker?

Det kan være, at du har et spørgsmål, eller du vil vide, hvad en protese koster.

Udfyld formularen og din tandtekniker vil kontakte dig hurtigst muligt.