Hobro klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

Hobro afdelingen

Vores ansatte

Pia Naimi

Pia Naimi

indehaver hobro

Pia Naimi har mange års erfaring som Klinisk Tandtekniker. Hun er indehaver af både vores afdeling i Hobro og i Randers. Pia har stor passion for sit håndværk, og går meget op i, at du bliver glad og tilfreds for din tandprotese.

Asta Yr Esradóttir

Asta Yr Esradóttir

Aut. Kliniisk Tandtekniker

Asta er vores sprudlende og søde islandske Kliniske Tandtekniker. Hun har mange års erfaring og arbejder i både vores Randers og Hobro afdeling. Hun er virkelig grundig og ihærdig for, at opnå det bedst tænkelige resultat for dig.
 

I Hobro ligger MinTandtekniker på Brotorv 12 lige midt I centrum af Hobro. Der ligger en stor gratis P-plads lige foran vores klinikhus, og rutebilstationen er lige overfor parkeringspladsen. Klinikken er handikapvenlig med fin adgangsrampe til indgangsdøren, så du meget nemt kan komme til og fra klinikken. Hobro klinikken er en del af kæden MinTandtekniker og ejes af Pia Naimi, som igennem flere år også har drevet MinTandtekniker, Randers med stor succes. Pia har mange års erfaring som Autoriseret Klinisk Tandtekniker og vil altid gøre sit yderste for at opnå det bedste resultat.

Adresse:
Brotorv 12
v. Rutebilstationen
9500 Hobro
Tlf.: 9852 1689 – Find på kort – Email: hobro@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning.
Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

Det siger vores patienter