Randers klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

Randers afdelingen

Vores ansatte

Pia Naimi

Pia Naimi

Aut. Klinisk Tandtekniker

Pia Naimi har mange års erfaring som Klinisk Tandtekniker. Hun er indehaver af både vores afdeling i Randers samt i Hobro. Pia har stor passion for sit håndværk, og går meget op i, at du bliver glad og tilfreds for din tandprotese.

Asta Yr Esradóttir

Asta Yr Esradóttir

Aut. Klinisk Tandtekniker

Asta er vores sprudlende og søde islandske Kliniske Tandtekniker. Hun har mange års erfaring og arbejder i både vores Randers og Hobro afdeling. Hun er virkelig grundig og meget ihærdig for, at opnå det bedst tænkelige resultat for dig.

Dorte Rasmussen

Dorte Rasmusen

Klinisk Tandtekniker

Dorte har mange års erfaring som Klinisk Tandtekniker og arbejder mest med den håndværksmæssige del af vores fag. Hun er meget kvalitetsbevist og gør sit yderste for at lave proteserne så naturtro og præcise som muligt.

I Randers ligger MinTandtekniker på Trangstræde 5 lige ved rutebilstationen midt i centrum. Der er masser af parkeringspladser foran vores klinik, som er handikapvenlig, så du kan nemt komme til og fra klinikken.Randers klinikken er en del af kæden MinTandtekniker og ejes af Aut. Klinisk Tandtekniker Pia Naimi, som har mange års erfaring som tandtekniker fra både Aarhus og Randers afdelingen.

Adresse:
Trangstræde 5 st.
v. Rutebilstationen
8900 Randers
Tlf.: 8642 4269 – Find på kort – Email: randers@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning.
Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

Det siger vores patienter