HOBRO-klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

MINTANDTEKNIKER I HOBRO

Hobro-klinikken

I Hobro ligger MinTandtekniker på Brotorv 12 lige midt i centrum af Hobro.

Der ligger en stor gratis P-plads lige foran vores klinikhus, og rutebilstationen er lige over for parkeringspladsen. Klinikken er handicapvenlig med fin adgangsrampe til indgangsdøren, så du meget nemt kan komme til og fra klinikken. Hobro-klinikken er en del af kæden MinTandtekniker og ejes af Pia Naimi, som igennem flere år også har drevet MinTandtekniker, Randers med stor succes.

Pia har mange års erfaring som autoriseret klinisk tandtekniker og vil altid gøre sit yderste for at opnå det bedste resultat.

Afspil video
Afspil video

MØD JOHN

"Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv"

STOR ERFARING

Medarbejdere

Pia Naimi

Pia Naimi

Klinikejer & Aut. Klinisk Tandtekniker

Pia Naimi har mange års erfaring som klinisk tandtekniker. Hun er indehaver af både vores afdeling i Hobro og i Randers.

Pia har stor passion for sit håndværk, og går meget op i, at du bliver glad og tilfreds for din tandprotese.

Asta Yr Esradóttir

Aut. Klinisk Tandtekniker

Asta er vores sprudlende og søde islandske kliniske tandtekniker. Hun har mange års erfaring og arbejder i både vores Randers- og Hobro-afdelingen.
 
Hun er virkelig grundig og ihærdig for at opnå det bedst tænkelige resultat for dig.

Manija Naimi

Klinikassistent

REFERENCER

Det siger vores patienter

"Min nye proteser fungerer fantastisk, de sidder fast, og de ser super flotte ud. Jeg har valgt titaniumgane, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Jeg er superglad for resultatet og taknemmelig.”

Ina Seidelin
Om Hobro-afdelingen
Min famile synes, jeg kom til at se 10 år yngre ud. Proteserne er lidt dyrere, men man får virkelig kvalitet for pengene, og jeg vil hermed rigtig gerne anbefale MinTandtekniker.


Svende Aa Christoffersen
Om Hobro-afdelingen
"Efter flere års erfaring med dårligt lavede proteser, valgte jeg at opsøge MinTandtekniker i Hobro. Her følte jeg mig tryk fra første undersøgelse. Klinikken lægger stor vægt på faglig og saglig service og rådgivning samt på det kosmetiske udtryk."
Ane Vinge Christoffersen
Om Randers-afdelingen

KONTAKT OS

Få et gratis og uforpligtende tilbud på en tandprotese

Pia Naimi