Det siger vores patienter

Anmeldelse Tove

“Jeg synes det har været en rigtig god oplevelse at blive behandlet hos MinTandtekniker i Skanderborg. Man føler sig meget velkommen, når man kommer ind i de fine hyggelige lokaler – og det er skønt at se på de italienske fotostater, som jeg kan genkende fra tidligere rejser. Jeg har fået ros for udseende af mine nye tænder, og de sidder fantastisk god fast – og endda lidt for godt, så jeg skal lige have undermunden løsnet lidt i dag. Personalet skal have stor ros for deres rolighed og omhu. De giver sig god tid til information og behandling – det kan jeg godt lide.”

Tove Jensen

helprotese på 2 tryklåse i vores Skanderborg afdeling

reference

“Det har været en fantastisk oplevelse at få Tandprotese hos MinTandtekniker i Aarhus. Jeg skulle have en bro fjernet i fronten af overmunden og en veninde sagde til mig, at jeg skulle gå ned til MinTandtekniker. Kommunen forsøgte at få mig til at gå et andet sted hen, som er billigere, men det er jeg super glad for, at jeg ikke gjorde. Min overmundsprotese ser meget naturlig ud og den har titaniumgane, så den ikke kan gå i stykker. Det er jeg meget tryg ved. Og en garanti på 7 år er også betryggende. Det vil jeg gerne give lidt ekstra for!”

Ib Gunnar Ibsen

overmundsprotese med titaniumgane hos vores Aarhus afd.

Herning_John

“Jeg synes, at det har været en super fin oplevelse at få tandprotese hos MinTandtekniker i Herning. Her er altid pænt og rent, og man bliver mødt af super sødt personale. Min nye protese fungerer fantastisk – jeg kan endda spise steak og flæskesvær”

John Allan Hansen

Herning afdelingen

Sven reference

“Jeg har fået en super fin behandling hos MinTandtekniker i Herning. De ansatte er meget venlige og utroligt professionelle. Mariam har været meget grundig, og hun har lavet en protese, som kosmetisk er lige som den skal være – og den fungerer meget bedre end den gamle. Alt i alt har det været en meget positiv oplevelse at få ny tandprotese”.

Sven Havgaard,
7160 Tørring

Herning afdelingen