Det siger vores patienter

Her er et udpluk af vores glade kunder

Winna Daggry, Aarhus-afdelingen

Tandprotese efter gammelt billede

“Jeg har tidligere oplevet, at min tandprotese revnede, og jeg var derfor meget interesseret i MinTandteknikers titaniumgane-protese. Jeg medbragte nogle gamle billeder af mit naturlige smil, fordi jeg gerne ville have mit oprindelige smil tilbage.

Jeg blev taget virkelig godt imod på klinikken af et meget imødekommende personale, og Louise gav sig god tid til at lytte til mine ønsker. Vi valgte tandstørrelse, form og farve sammen, og det lykkedes hende at bringe mit gamle smil tilbage. Jeg føler, at jeg nu er “kommet hjem” i mit smil. Alting føles nemmere, og jeg føler mig mere afslappet i at smile stort til folk.

Jeg kan kun give MinTandtekniker mine bedste anbefalinger, for jeg har fået en yderst professionel behandling i nogle dejlige rolige omgivelser.”

Afspil video

MØD WINNA

Se hvordan Winna fik den protese, hun drømte om

John Frandsen, Hobro-afdelingen

"Den bedste gave jeg nogensinde har givet mig selv"

“Jeg har været tidligere topbokser og fået min mund slået lidt i stykker. Derfor valgte jeg, at jeg ville have nye tænder – og det har jeg aldrig nogensinde fortrudt.

Forskellen på før og nu er, at jeg i dag ikke har nogen tandbylder eller smerter i tænderne. Min tænder sidder simpelthen bare perfekt.”

Afspil video

MØD JOHN

Johns tilværelse har fået et løft efter ny tandprotese

Hanne Laustsen, Aarhus-afdelingen

Ny protese gav bedre tyggefunktion

”Tandlægen henviste mig til en implantat-specialist i Aarhus, som isatte fire implantater i overmunden. Efter at have presset ham lidt til at anbefale den bedste tandtekniker i byen, nævnte han MinTandtekniker på Park Allé.

Det blev min redning. Protesen er super flot, og mine børn synes, jeg ligner mig selv igen. Kunne jeg da bare få lov til at smide det Corona-mundbind, så jeg kan vise alle mennesker mine flotte nye tænder.

Nu kan jeg spise alt igen. Protesen sidder helt fast, og jeg tænker nærmest ikke på, at det er kunstige tænder mere!”

reference

Ib Gunnar Ibsen, Aarhus-afdelingen

Overmundsprotese med titaniumgane

”Min overmundsprotese ser meget naturlig ud, og den har titaniumgane, så den ikke kan gå i stykker. Det er jeg meget tryg ved. Og en garanti på 7 år er også betryggende. Det vil jeg gerne give lidt ekstra for!

Det har været en fantastisk oplevelse at få tandprotese hos MinTandtekniker.

Jeg skulle have en bro fjernet i fronten af overmunden, og en veninde sagde til mig, at jeg skulle gå ned til MinTandtekniker.

Kommunen forsøgte at få mig til at gå et andet sted hen, som er billigere, men det er jeg super glad for, at jeg ikke gjorde.”

Ingelise sørensen, randers-afdelingen

Tryghed og god service

”Min tandlæge henviste mig til MinTandtekniker i Randers, fordi jeg manglede mange kindtænder.

Jeg er meget tilfreds med protesebehandlingen hos MinTandtekniker. De laver pænt arbejde, og de har givet mig rigtig god information og virkelig god service.

De er meget venlige og har givet sig god tid, hvilket har givet mig meget tryghed.”

Vera Mikkelsen, Randers-afdelingen

Det årlige eftersyn

”Jeg fik lavet min tandprotese hos MinTandtekniker i Randers og har i dag været til det årlige eftersyn.

Jeg synes personalet hos MinTandtekniker er meget forstående, lyttende, servicemindet og meget professionelle.

Jeg kan anbefale stedet til alle, der skal finde en tandtekniker.”

Leif Rasmussen, Randers-afdelingen

Grundige og professionelle

”Jeg har været virkelig godt tilfreds med behandlingen hos MinTandtekniker.

Det har været trygt hele vejen igennem. De er meget grundige og professionelle.

Jeg har ikke haft nogle problemer med tænderne overhovedet – de passede bare første gang. Super god service og behandling.”

Ina Seidelin, Hobro-afdelingen

Titaniumgane sikrer en stærk og behagelig protese

“Efter mislykkedes forsøg med tandproteser hos en anden tandtekniker, henviste min tandlæge mig til Pia hos MinTandtekniker i Hobro. 

Det blev en helt anden oplevelse, Pia er utrolig professionel og lyttende. Og så har Pia haft stærk fokus på mine behov og ønsker til protesen, og jeg blev informeret om forløbet gennem hele behandlingen – fra start til slut. 

Mine nye proteser fungerer fantastisk, de sidder fast, og de ser super flotte ud. Jeg har valgt titaniumgane, og det har jeg på ingen måde fortrudt. Den er meget tynd, behagelig og stærk, så den kan ikke gå i stykker, og det er jeg meget tryk ved. 

Jeg er super glad for resultatet og taknemmelig.”

Svende Aa Christoffersen, Hobro-afdelingen

Min famile sagde, jeg så 10 år yngre ud

“For 5 år siden fik jeg ny over- og undermundsprotese, og jeg synes virkelig, at klinikken går meget op i kvalitet og det kosmiske. Min famile synes, jeg kom til at se 10 år yngre ud. Jeg går til eftersyn en gang om året. Her bliver jeg informeret om forskellige muligheder og eventuelle løsninger, hvis det er nødvendigt.

Proteserne er lidt dyrere, men man får virkelig kvalitet for pengene, og jeg vil hermed rigtig gerne anbefale MinTandtekniker.

En meget tilfreds kunde hos MinTandtekniker i Hobro.”

Ane Vinge Christoffersen, Hobro-afdelingen

Stor vægt på faglig og saglig service

“Efter flere års erfaring med dårligt lavede proteser, valgte jeg at opsøge MinTandtekniker i Hobro. 

Her følte jeg tryghed fra første undersøgelse. Klinikken lægger stor vægt på faglig og saglig service og rådgivning samt på det kosmetiske udtryk. 

Resultatet blev markant anderledes! Ingen problemer siden første prøvning, og jeg har nu de samme proteser, som stadig sidder perfekt på 5. år. Ved det årlige eftersyn aftalte vi, at vurderingen om forbedring af protesen skulle tages op næste år. 

Prisen er lidt højere, men når jeg førhen skulle skifte hver 3. år med dårligt resultat, tænker jeg, at prisen i sidste ende er det hele værd, når protesen nu – uden problemer – kan bruges flere år end tidligere. 

Jeg er meget glad for at have skiftet til Pia og MinTandtekniker i Hobro og giver dem hermed min varmeste anbefaling.”