Aarhus klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

Aarhus afdelingen

Vores ansatte

Rene La Cour

René la Cour

Klinisk tandtekniker

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder MinTandtekniker. 

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient.

Hans passion for håndværket afspejler sig i alle detaljer og i alle vores klinikker, hvor der altid er fokus på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.

Louise Viborg bestyrer Aarhus afd.

Louise Viborg

Klinisk Tandtekniker

Louise er bestyrer af vores Aarhus afdeling.

Hun er både uddannet Klinikassistent samt Klinisk Tandtekniker. Hun har derfor både viden om de naturlige tænder samt har sin specifikke uddannelse i tandproteser.

Hun har stor passion for sit håndværk og går virkelig meget op i, at du får den bedst tænkelige løsning.

I Aarhus ligger MinTandtekniker i Sundhedshuset, Park Allé 15, 1. tv. – skråt overfor Rådhuset. Næsten alle bybusser standser ud for vores hoveddør og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet. Der ligger en lille parkeringsplads med handikap-parkering lige overfor Sundhedshuset, men ellers kan det være praktisk at parkere i Bruuns Galleri. Klinikken er handikapvenlig med stor elevator i opgangen. MinTandtekniker Aarhus bestyres af ejeren Rene´ la Cour. Adresse: Sundhedshuset Park Allé 15, 1 tv. 8000 Aarhus c Tlf.: 8613 4343 – Find på kort – Email: aarhus@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning. Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

Det siger vores patienter