Aarhus klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

Aarhus afdelingen

Vores ansatte

Rene La Cour

René La Cour

Klinisk tandtekniker

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder MinTandtekniker. 

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient.

Louise_Viborg

Louise Viborg

Klinisk Tandtekniker

Louise er en sand kunstner og går virkelig meget op i, at du får den bedst tænkelige løsning.

Tine Bodilsen

Tine Bodilsen

Elev

I Aarhus ligger MinTandtekniker i Sundhedshuset, Park Allé 15, 1. tv. – skråt overfor Rådhuset. Næsten alle bybusser standser ud for vores hoveddør og Aarhus Hovedbanegård ligger lige rundt om hjørnet. Der ligger en lille parkeringsplads med handikap-parkering lige overfor Sundhedshuset, men ellers kan det være praktisk at parkere i Bruuns Galleri. Klinikken er handikapvenlig med stor elevator i opgangen. MinTandtekniker Aarhus bestyres af ejeren Rene´ la Cour. Adresse: Sundhedshuset Park Allé 15, 1 tv. 8000 Aarhus c Tlf.: 8613 4343 – Find på kort – Email: aarhus@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning. Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

René La cour

Vores historie René La Cour

I 1994 startede René la Cour Tandproteseklinikken, som i dag hedder MinTandtekniker. 

Udgangspunktet er i dag det samme, som da René la Cour startede – nemlig at skabe det bedste resultat for dig som patient. Hans passion for håndværket afspejler sig i alle detaljer og i alle klinikker, hvor der altid er fokus på de nyeste fremstilligsmetoder, patienternes velvære og medarbejdernes høje faglige niveau.