Viby J afdelingen

Vores ansatte

Heidi Holmene

Heidi Holmene

Aut. Klinisk

MinTandtekniker Viby bestyres af indehaveren Aut. Klinisk Tandtekniker Heidi Holmene med hjælp fra Aut. Klinisk Tandtekniker Tenna Garde.

Til dagligt bor Heidi i Skanderborg med sin mand og deres to piger. 

Heidi er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i 2010, og har stor erfaring indenfor det kliniske fag, og stræber hver dag efter at gøre en forskel for sine patienter.

Tenna Garde

Tenna Garde

Aut. Klinisk Tandtekniker

Tenna bor i Beder med hendes mand og to piger.

Tenna er uddannet fra Aarhus Tandlægeskole 2013, og har stor erfaring indenfor det kliniske fag, og stræber hver dag efter at gøre en forskel for sine patienter.

"Vi har et fantastisk godt team, og humor er en stor del af vores hverdag, både med hinanden, men også med patienterne. Vi brænder begge for vores fag, - både for håndværket, men også den daglige kontakt med patienterne".

Klinikken ligger på Viby Torv med rigtig gode gratis parkeringsmuligheder på den store parkeringsplads lige foran klinikken. Klinikken ligger i stueplan og er handikapvenlig. MinTandtekniker Viby bestyres af indehaveren Heidi Holmene med hjælp fra Aut. Klinisk Tandtekniker Tenna Garde, som begge også styrer MinTandtekniker´s afdeling i Skanderborg. Du bliver mødt i en god hyggelig atmosfære. Vi giver gerne en kop kaffe, hvis du ankommer lidt før tid.
Adresse:
Viby Torv 3
8260 Viby
Tlf: 86 14 10 32

Find på kort – Email: viby@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning. Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

Det siger vores patienter