Skanderborg klinikken

HER GÅR ÆSTETIK OG KVALITET HÅND I HÅND

Heidi Holmene

Heidi Holmene
MinTandtekniker Skanderborg bestyres af indehaveren Aut. Klinisk Tandtekniker Heidi Holmene med hjælp fra Aut. Klinisk Tandtekniker Tenne Garde. Til dagligt bor Heidi i Skanderborg med sin mand og deres to piger, og før familien bosatte sig i Skanderborg var Heidi bestyrer af klinikken i Aarhus.
Tenna bor i Beder med hendes mand og to piger, og hun har i mange år været et fantastisk omdrejningspunkt på klinikken på Banegårdsvej 15, hvor hun har hjulpet mennesker med at vælge den helt rigtige protese-løsning. Heidi og Tenna er begge uddannet fra Aarhus Tandlægeskole i hhv. 2010 og 2013, og de har en stor erfaring indenfor det kliniske fag, og de stræber hver dag efter at gøre en forskel for deres patienter.

Klinikken ligger på Banegårdsvej 15 lige overfor “Mindet”. Der er rigtig gode busforbindelser til klinikken, og der er gratis parkering lige ude foran indgangsdøren. Klinikken ligger i stueplan og er handikapvenlig. MinTandtekniker Skanderborg bystyres af indehaveren Aut. Klinisk Tandtekniker Heidi Holmene med hjælp fra Aut. Klinisk Tandtekniker Tenna Garde og en elev. Vores klinik er hyggelig indrettet med små overraskende indretningsdetaljer, som får dig til at tænke på andet end tænder! Vi giver gerne en kop kaffe, hvis du ankommer lidt før tid.
Adresse:
Banegårdsvej 15, st.
8660 Skanderborg
Tlf.: 86 511 510 – Find på kort – Email: skanderborg@mintandtekniker.dk

Ring og bestil tid til en gratis undersøgelse og rådgivning.
Så ser vi på, hvad vi kan gøre for dig!

Det siger vores patienter